Milí členové ČFA a ostatní flétnisté.
Jak asi všichni víte, máme už připravený XXIV. FD. Měl by se uskutečnit 25. dubna 2020. Vzhledem k pandemii koronaviru a všeobecné karanténě v celé ČR nemůžeme odhadnout, jak se situace bude dále vyvíjet. Proto jsme se rozhodli, že program XXIV FD dáme na náš web, abyste měli všechny potřebné informace ohledně jeho případného průběhu.

Zatím se, prosím, nepřihlašujte, ani neplaťte účastnický poplatek. Včas vás budeme informovat o konání, či nekonání této periodické akce. Víc k tomu prozatím nelze říci.

Přeji všem pevné zdraví!

M. Lopuchovský

Akce je v tomto termínu zrušena. Bude se konat v náhradním termínu, který včas oznámíme.

Vážení přátelé,
je jasné, že letos, poprvé za 24 let, se nebude konat flétnový den. Mnozí se možná ptají, proč to oznamuji tak pozdě, když je to zcela zřejmé už dost dlouhou dobu. Důvod je prostý; chtěli jsme zjistit (a také zjistili), zda by nebylo možné přesunout ho na jiný termín. Jednalo se hlavně s Philippem Bernoldem, hlavním hostem XXIV. FD. Ten nám řekl, že rád přijede. Zakoupenou letenku může využít ještě po celý rok. Znamená to tedy, že XXIV. FD sice nebude v sobotu 25. dubna 2020, ale nejspíš na podzim tohoto roku. Je možné, že dojde v programu k nějakým malým změnám. Ale Philippe Bernold přijede určitě, na setkání a koncert se těší. Teď musíme počkat na konec pandemie. Také podle toho potom stanovíme konečné datum náhradního termínu.

Jsem moc rád, že vám mohu oznámit tuto dobrou zprávu. Těším se na osobní setkání se všemi zájemci a všem přeji zdraví a dobrou pohodu.

M. Lopuchovský, jednatel ČFA

XXIV. flétnový den