Milí členové a příznivci České flétnové asociace,

PF 2023 ČFA

je Advent, blíží se Vánoce a my všichni na někoho (něco) čekáme. Každému přeji, aby se dočkal…

K Vánocům patří dárky. Také my v ČFA jsme se rozhodli, že tuto tradici budeme ctít. Dary (dárky) mohou mít různou podobu. Ten náš spočívá v nabídce bezplatného ročního členství pro tři z Vás, kteří budete přítomni na semináři
Julie Brané v sobotu 20. ledna 2024
. Všichni přítomní nečlenové budou zařazeni do losování. To se uskuteční v průběhu semináře, takže výherci se budou moci těšit ze svého členství hned tento den.

Návaznost na seminář s J. Branou bude mít i koncert 20. února 2024 v kostele sv. Vavřince v Praze. Všichni aktivní účastníci semináře (pokud budou mít zájem) dostanou příležitost zahrát si na výše zmíněném koncertu. Podmínky jsou jednoduché. Aktivní účastník musí zahrát celou vybranou fantazii pro sólovou flétnu G. Ph. Telemanna. J. Braná a přítomní členové Představenstva vyberou ty, kteří si ji zahrají na koncertě v kostele sv. Vavřince v Praze. Zúčastnit se mohou i hráči na barokní příčnou flétnu (traverso), nebo zobcovou flétnu.

Je samozřejmé, že nezapomínáme na Vás, členové České flétnové asociace. Již teď se můžete těšit – odkazu na dárek se dočkáte ve vánočním newsletteru.

Je Advent a blíží se Vánoce… Děkujeme všem členům a příznivcům flétnové asociace za přízeň a přejeme klidné prožití vánočních svátků. A zdraví, spokojenost i radostný pohled do nadcházejícího nového roku.

Za Představenstvo ČFA
ML