Milí příznivci České flétnové asociace,

11. května 2024 se měl uskutečnit ve Vysokém Mýtě seminář s Martou Kratochvílovou a Marianem Friedlem nazvaný Telemannia. Na našem webu i Facebooku jste se o něm mohli dovědět bližší podrobnosti. Myslíme si, že tento projekt si zaslouží pozornost naší (nejen) flétnové veřejnosti. Vzhledem k tomu, že akci jsme inzerovali s malým předstihem a krkolomně hledali termín, rozhodli jsme se, že ji přesuneme, abyste tak měli více času na naši nabídku zareagovat. Paní Marta je vytížená sólistka, koncertuje po celé Evropě. A letos už byla na turné v Jižní Koreji a chystá se do Chile…

Proto jsme se rozhodli, že zvolíme termín s dostatečným předstihem a s oběma aktéry Telemannie jsme se shodli na sobotě 28. září 2024. To se totiž uskuteční největší akce ČFA, XXV. flétnový den. A Telemannie tak dostane dostatek prostoru. Zazní všechny Telemannovy Fantazie, následně předpokládáme bohatou rozpravu o celém projektu, závěr bude patřit masterclassu s aktivními účastníky.

Marta Kratochvílová a Marian Friedl - Telemannia

Když už jsem „nakousl“ XXV. FD, využiji této příležitosti a prozradím, že hlavním hostem bude Clara Novakova, která už mi účast přislíbila a moc se na setkání těší. Prozradím ještě, že v rámci XXV. FD bude mít koncert a masterclass. Přesný program XXV. FD bude k dispozici začátkem června a najdete ho na našem webu, Facebooku a Instagramu.

Přeji všem klidné májové dny.

ML